Ledaal Park 3D

Fortell oss hva du ønsker i din nye leilighet – bli med på markedsundersøkelse!

I løpet av januar får alle som har meldt sin interesse for Ledaal Park tilsendt et spørreskjema som gir mulighet til å påvirke både prosjektet som helhet og utforming av leilighetene. Målet er å kartlegge hva som skal til for at nettopp du skal trives i disse leilighetene, hva du må ha og hva du ønsker deg. Det vil handle om fordeling av areal, antall rom, boder og lignende, spørsmål om tilvalg og hva som bør være en del av den helhetlige pakken.

Det er Markedsføringshuset, sammen med Base Bolig, Brandsberg-Dahls Arkitekter og EiendomsMegler 1, som utformer undersøkelsen. Svarene blir input til arkitektene, som pr. nå er i startfasen med plantegningene.

Det er kun registrerte interessenter som kan delta i markedsundersøkelsen. Derfor, hvis du kjenner noen som kan tenke seg ny leilighet i Ledaal Park og bør være med i markedsundersøkelsen, videresend dette nyhetsbrevet og be dem melde interesse på ledaalpark.no innen mandag 22. januar.

Meld din interesse


Det er fortsatt noen få leiligheter til salgs. Vil du ha byens flotteste park som hage og din egen barista på hjørnet? Da ligger din framtid i Ledaal Park!