Spis godt i eget nabolag

I Hermetikklaboratoriet, som er totalrehabilitert i tråd med føringer fra Byantikvaren, ligger det det koselige spisestedet Matmagasinet. I Ledaal Park Alexander, som er regulert til næring i deler av 1. etasje, kommer blant andre gourmetbakeriet Kanelsnurren.


Hermetikklaboratoriet har også kontorlokaler hvor blant andre Base Bolig og EiendomsMegler 1 holder til. Matmagasinet ligger i 1. etasje vendt ut mot Ledaalparken og har i løpet av kort tid blitt en kjent og kjær del av dagliglivet på Eiganes og Stavanger for øvrig.

– Vi ønsker å være et uformelt sted hvor beboerne i Ledaal Park kan møtes og dyrke det sosiale. Her kan vi tilby hele Stavanger alt fra en rykende varm kopp kaffe med noe søtt attåt til smakfulle, hjemmelagede måltider og god drikke.
Matmagasinet er uformelt og koselig, og vi ønsker å bidra til at de som flytter inn i Ledaal Park får gode opplevelser i sitt eget nærmiljø, forteller daglig leder i Matmagasinet, Else Rødland. Matmagasinet kan også hjelpe deg med å arrangere selskapeligheter i sine flotte lokaler. Da kommer du til dekket bord og velsmakende retter fra det dyktige kokketeamet. Ønsker du catering eller takeaway, så fikser selvsagt Else og hennes koselige kolleger det også. Gled deg!

Kanelsnurren til Ledaal Park


Du som flytter til Ledaal Park får umiddelbar tilgang til ferske bakervarer praktisk talt like utenfor døren. Daglig leder i Kanelsnurren, den hyggelige dansken Torben Krarup, gleder seg til å servere rykende ferske og velduftende boller og brød
til de kommende beboerne i Ledaal Park – og resten av Eiganes.

– Vi skal ha café, bakeriutsalg og uteservering, og vi håper å være et stort pluss for hele bydelen. Hos oss vil man få herlige brød av alle slag, sandwicher, småkaker og søtbakst, men også god kaffe eller te, og vitaminrike smoothier til frokost, lunsj
og ettermiddagskos. Ledaal Parks beboere vil selvsagt få ekstra god service, smiler Torben. Kanelsnurren er resultatet av bakermester Torbens barndomsdrøm om et eget bakeri der han kunne dyrke lidenskapen for ekte håndsverksbakst. I 2009
krysset Torben Skagerrak, og i 2013 gikk drømmen endelig i oppfyllelse. Da åpnet han Kanelsnurren i Stavanger sentrum sammen med sin kjære kone, Lærke. Siden dag én, da de var et lite håndverksbakeri, har parets filosofi vært tuftet på den
moderne gourmetbakeren, der rene, naturlige råvarer og lang hevetid er selvfølgelige ingredienser. Resultatet av dette kan du altså glede deg til å nyte når du flytter inn i Ledaal Park.

Torben Krarup - Kanelsnurren - Ledaal Park