Toppleilighet i Ledaal Park Alexander – noe for deg?

Leilighet A-41 i Ledaal Park Alexander, den tidligere Hermetikkfagskolen, vil bli et helt fantastisk sted å bo. Plassert på toppen av bygget, og med terrasse mot tre himmelretninger, får du sol fra morgen til kveld og en majestetisk utsikt over både byen og parken. Terrassen er ca. 100 m2 og leiligheten er ca. 130 m2 BRA, altså kan du her få hele 230 m2!

Perfekt for deg som er vant med romslig enebolig
Denne leiligheten bugner av attraktive kvaliteter. Den store og unike terrassen er allerede nevnt, men også inne får du god plass. Stue og kjøkken er på ca. 54 m2 BRA til sammen. I tillegg får du tre soverom, to bad, garderoberom, bod/vaskerom og en praktisk og stor gang. I denne leiligheten får du all den plassen du trenger selv om du flytter fra en romslig enebolig. Det følger også to parkeringsplasser med A-41.

Ønsker du en prat om denne eller andre leiligheter i Ledaal Park, så kan du nå avtale et privat møte med Sjur André Svihus eller Erlend Haglund i EiendomsMegler 1 Eiganes. Sjur og Erlend kan også være behjelpelige med verdivurdering av din nåværende eiendom.

Jeg ønsker å bli kontaktet av megler for å avtale et møte

Meld din interesse


Det er fortsatt noen få leiligheter til salgs. Vil du ha byens flotteste park som hage og din egen barista på hjørnet? Da ligger din framtid i Ledaal Park!